Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat că lucrările la Podul Mare din Cişmigiu vor fi finalizate, potrivit proiectului, de către Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti în cinci luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Lucrările la Podul Mare din Cişmigiu avansează. În timp ce se lucrează la exterior - rampele de acces fiind deja finalizate - în atelier specialiştii restaurează elementele decorative ale podului. Urmează remontarea pietrei cubice şi refacerea tencuielilor. Conform proiectului, în 5 luni Trustul de Clădiri Metropolitane Bucureşti va finaliza lucrările. În plus, ALPAB a încheiat un contract de prestări servicii de îndepărtare graffiti şi alte urme de poluare urbană de pe mobilierul urban (bănci, coşuri de gunoi, stâlpi de iluminat etc.) şi de pe faţadele clădirilor din parcuri”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook.
 
Edilul a adăugat că soluţiile pentru îndepărtarea vopselurilor sunt biodegradabile şi nu afectează suprafeţele curăţate şi mediul.
 
„Am început cu spaţiul din faţa Teatrului Naţional Bucureşti, vor urma Parcul Cişmigiu, apoi Ateneul Român, Piaţa Tricolorului şi Parcul Izvor, după care se va continua cu celelalte parcuri aflate în administrarea ALPAB. Soluţiile folosite pentru îndepărtarea vopselurilor, precum şi a diverselor markere permanente rezistente la solvent sunt soluţii biodegradabile care nu sunt periculoase pentru mediu şi nu afectează suprafeţele curăţat”, a completat Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.