Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, semnarea contractului pentru un proiect de circa 300.000 de lei, care vizează consolidarea sistemului de management anticorupţie în Primăria Bucureşti. Astfel, vor fi organizate ateliere de lucru, iar 175 de angajaţi vor fi instruiţi în domeniul prevenirii corupţiei, transparenţei, eticii şi integrităţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am semnat contractul cu finanţare nerambursabilă pentru implementarea proiectului ”Consolidarea sistemului de management anticorupţie”, derulat prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă (POCA). Avem în vedere consolidarea sistemului de management anticorupţie, precum şi creşterea eticii, transparenţei, integrităţii şi competenţei la nivelul Primăriei Municipiului Bucuresti şi al instituţiilor subordonate", a arătat, joi, într-o postare pe Facebook, Nicuşor Dan.

Potrivit primarului general, în cadrul programului vor fi organizate 20 de ateliere de lucru pentru identificarea riscurilor şi vulnerabilităţilor la corupţie, va fi derulată o campanie de conştientizare a fenomenului corupţiei în administraţia publică locală, iar 175 de angajaţi din Primăria Capitalei şi din instituţiile subordonate vor fi instruiţi în domeniul prevenirii corupţiei, transparenţei, eticii şi integrităţii.

Dan a menţionat că valoarea totală a proiectului este de 301.898,59 lei, din care finanţarea nerambursabilă este de 229.805,60 lei, cu o perioadă de implementare de 16 luni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.