Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat efacerea sistemului de iluminat ornamental în perimetrul Arenei Naţionale pentru a asigura funcţionarea în condiţii optime a competiţiilor sportive şi a evenimentelor artistice. Valoarea proiectului de înlocuire a componentelor defecte este de 144.000 de lei şi va fi executat în aproximativ 15 zile lucrătoare

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Refacem sistemul de iluminat ornamental în perimetrul Arenei Naţionale pentru a asigura funcţionarea în condiţii optime a competiţiilor sportive şi a evenimentelor artistice. Specialiştii Companiei Municipale Energetica Servicii au identificat şi reparat, deja, peste 100 de componente ale sistemului de iluminat ornamental, în zonele de acces ale complexului sportiv”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook. 
 
Edilul a adăugat că „valoarea proiectului de înlocuire a componentelor defecte este de 144.000 de lei şi va fi executat în aproximativ 15 zile lucrătoare”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.