Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, vineri, înfiinţarea Administraţiei Parcul Naţional Văcăreşti, structură care va avea 20 de posturi. De asemenea, primarul anunţă că vor începe lucrările la podul mare din Parcul Cişmigiu, investiţie de 3 milioane de lei. ”Am promis că peste 2 ani o să avem parcuri aşa cum trebuie ele să fie, am avut în acest an o situaţie financiară dificilă”, a transmis primarul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am depus o cerere pentru preluarea în administrare a Parcului Naţional Văcăreşti, cererea a fost aprobată de către Agenţia Naţională pentru Arii Protejate. Venim în şedinţa de Consiliu cu structura care va gestiona această arie protejată. Este o structură nouă şi aprobăm înfiinţarea acestei Administraţii urmând ca apoi să angajăm persoane pe cele 20 de poziţii pe care le prevede organigrama”, a declarat, vineri, primarul general, Nicuşor Dan.  

Acesta a anunţat, de asemenea, demararea lcurărilor la podul mare din Parcul Cişmigiu.  

”Refacerea podului costă 3 milioane de lei pe care-i avem şi o să vedeţi că o să începem foarte curând. Am promis că peste 2 ani o să avem parcuri aşa cum trebuie ele să fie, am avut în acest an, aşa cum ştiţi o situaţie financiară dificilă”, a mai declarat primarul.  

Şedinţa Consiliului General este programată la ora 14.00, iar ordinea de zi prevede toate proiectele detaliate de către Nicuşor Dan.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.