Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a finalizat procesul de selecţie a proiectelor depuse în cadrul primei sesiuni de finanţări nerambursabile de la bugetul local pentru activităţi nonprofit de interes local în domeniul Protecţiei Mediului Înconjurător şi Animalelor, conform prevederilor Legii nr. 350/2005.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
El precizează că sunt 6 proiecte câştigătoare, cu o valoare totală de peste 460 de mii de lei: - Albinele şi Polenizatorii Sălbatici în Bucureşti, Suport Activ al Biodiversităţii, iniţiat de Asociaţia pentru Protecţia Albinelor şi Polenizatorilor Sălbatici – cu o valoare de 82.710,75 lei; - Efectele poluării asupra sănătăţii, iniţiat de Asociaţia Centrul pentru Politici Durabile Ecopolis - cu o valoare de 100.000 lei; - Eduboost, iniţiat de Asociaţia Pentru Educaţie Digitală Bigger - cu o valoare de 72.500 lei; - Elaborarea unui ghid managementul şi soluţiile tehnice adecvate pentru extinderea suprafeţelor acoperite cu vegetaţie forestieră în Municipiul Bucureşti ca răspuns la provocările de mediu actuale, iniţiat de Alianţa pentru Pădure - cu o valoare de 55.750 lei; - Ambasadorii mediului, iniţiat de Fundaţia “The Institute/Institutul” - cu o valoare 100.000 lei; A- m grijă de oraşul meu, iniţiat de Asociaţia Grow Up Romania - cu o valoare de 52.544 lei. Cele 6 proiecte urmează să fie implementate până pe data de 15 decembrie 2022, mai spune Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.