Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Primăria Generală continuă expertizarea clădirilor cu risc seismic din Bucureşti şi că sunt în lucru nouă adrese. În funcţie de rezultatul expertizelor, se vor derula proiecte de consolidare pentru imobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Continuăm expertizarea clădirilor cu risc seismic din Bucureşti. Sunt în derulare contracte de expertizare pentru imobile aflate la următoarele adrese: Str. Doamnei nr. 3, Str. Doamnei nr. 5, str. Domniţa Anastasia nr.5, str. Mihai Eminescu nr.173, str. Mihai Eminescu nr. 127, Intrarea Victor Eftimiu nr. 9, str. Blănari nr.11, str. Dacia nr.53 şi Şos. Panduri nr.36”, a scris pe pagina sa de Facebook, Nicuşor Dan, sâmbătă.
 
La finalul expertizărilor, urmează lucrări de consolidare.
 
”Expertizarea e primul pas în consolidarea imobilelor, fiind urmată apoi – în funcţie de rezultate – de proiectarea pentru lucrările de consolidare. Reamintim că în anul 2021, AMCCRS a încheiat două acorduri cadru pentru expertizarea tehnică a imobilelor din Bucureşti”, a mai scris Nicuşor Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.