Primarul general Nicuşor Dan anunţă că toţi cei care se vaccinează de 1 Iunie la centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei vor primi bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti. Biletele vor fi valabile până la finalul anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toţi cei care se vor vaccina anti-COVID-19 mâine, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei vor primi bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti. Dacă vă vaccinaţi pe 1 iunie, puteţi merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteţi să vizitaţi muzee din Bucureşti sau să vedeţi spectacole de circ.”, a transmis, luni, primarul general.

Acesta a explocat că biletele gratuite se emit pentru instituţiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei şi vor fi valabile până la finalul anului.

Primăria Caputale are în subordine Muzeul Naţional al Literaturii Române, Muzeul Municipiului Bucureşti şi Muzeul Copiilor. De asemenea, Primăria are în subordine Teatrul Ion Creangă, Teatrul Odeon, Circul Metropolitan Bucureşti, Teatrul Nottara, Teatrul Ţăndărică, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul de comedie, Teatrul Bulandra, Teatrul Mic, Teatrul Constantin Tănase, dar şi Opera Comică pentru Copii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.