Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că va fi suplimentată ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului General cu un proiect care vizează schimbarea parţială a destinaţiei Circului Metropolitan, astfel încât să poată fi făcute două centre de vaccinare în acest loc. Edilul a mai precizat că printr-o altă hotărâre va fi extins mandatul reprezentanţilor PMB în adunările generale ale companiilor municipale, în aşa fel încât procesul desfinţării acestora să fie cât mai rapid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Revin la ordinea de zi pe care o avem azi şi vreau să vă spun lucruri cele mai importante pe care o să le discutăm. În primul rând, legat tot de sănătate şi de coronavirus, o să avem pe ordinea de zi suplimentară un proiect care priveşte schimbarea parţială de destinaţie a Circului Metropolitan, astfel încât să putem să facem acolo două centre de vaccinare. Mai avem o serie de hotărâri în care extindem mandatul pe care l-am dat reprezentanţilor noştri din adunările generale ale companiilor municipale, astfel încât procesul de desfiinţare să fie cât mai rapid”, a declarat Nicuşor Dan la începutul şedinţei de vineri a CGMB.

O altă hotărâre va permite asocierea între Consiliul Local Sector 6 şi Universitatea Politehnica pentru ca oameni din cartierul Militari care nu prea au spaţii verzi să poată folosi parcul Politehnicii.

„Mai avem o hotărâre în care, ţinând cont de situaţia financiară dificilă la nivel naţional, ne aliniem instituţiilor naţionale şi îngheţăm şi noi salariile în primărie şi în instituţiile subordonate. Şi mai avem o hotărâre prin care permitem o asociere între Consiliul Local sectorul 6 şi Universitatea Politehnica, astfel încât cetăţenii din cartierul Militari care nu prea au spaţii verzi să poată să folosească parcul Politehnicii. Este o chestiune absolute firească şi este una din măsurile care arată că avem o relaţie foarte bună cu oricare dintre primăriile de sector din Bucureşti, pentru că trebuie să acţionăm în sprijinul bucureştenilor”, a completat Nicuşor Dan.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.