Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că sunt efectuate reparaţii la trotuarele aferente bulevardului I.C. Brătianu şi, în următoarea perioadă, vor fi realizate lucrări şi la trotuarele de pe bulevardul Gheorghe Magheru şi din Piaţa Unirii. Administraţia Străzilor Bucureşti (ASB) va repara, în total, aproximativ 60 de trotuare, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Se intervine pentru reparaţia trotuarelor aferente bulevardului I.C. Brătianu, după mai mulţi ani în care nu s-au mai alocat fonduri în acest sens. De asemenea, în perioada următoare, lucrările vor fi extinse şi la trotuarele de pe bulevardul Ghe. Magheru şi din Piaţa Unirii. Lucrările urmează a fi finalizate în luna noiembrie 2022 şi vor avea un termen de garanţie de 12 luni de la recepţie. În cadrul aceluiaşi contract de lucrări, Administraţia Străzilor Bucureşti (ASB) va repara, în total, aproximativ 60 de trotuare”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.