Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă, luni, că 13 spitale din Bucureşti vor avea staţii de epurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”13 spitale din Bucureşti vor avea staţii de epurare. Este vorba despre spitalele Prof. Dr.Th.Burghele, Dr.I.Cantacuzino, Dr.Carol Davila, Colentina, Colţea, Dr. Victor Gomoiu, Nicolae Malaxa, Prof. Dr. Alexandru Obregia, Prof. Dr. Panait Sârbu, Sf. Luca, Sf. Ştefan, Dr. Ion Stoia şi Prof. Dan Theodorescu”, a transmis, luni, primarul general al Capitalei.,  

Nicuşor Dan afirmă că, în momentul de faţă, aceste unităţi medicale nu au staţii de epurare, iar apele uzate sunt evacuate în reţeaua de canalizare a Bucureştiului, fără o preepurare conformă cu normele. 

”Amplasarea staţiilor va contribui la protejarea sănătăţii oamenilor, la ameliorarea calităţii mediului şi la diminuarea surselor de poluare. Proiectul pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi studiilor de fezabilitate realizării staţiilor de epurare a 13 spitale a fost adoptat în ultima şedinţă a Consiliului General al Municipiului Bucureşti”, a mai transmis primarul general.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.