Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că alţi 600 de metri de conductă nouă au fost înlocuiţi pe Magistrala I Vest, pe Bulevardul Timişoara şi noul tronson, pe care a fost montată conductă nouă, cu garanţie de peste 30 de ani, a fost supus probelor de presiune. Edilul a mai spus că acest troson asigură distribuţia energiei termice pentru cartierele Drumul Taberei, Militari şi Rahova şi permite furnizarea agentului termic, fără avarii şi întreruperi, pentru toţi locuitorii zonei de vest a Capitalei, iar lucrătorii de la Compania Municipală Energetica Servicii au reuşit, în mai puţin de patru luni, să înlocuiască peste 85% din totalul traseului de 3,6 km.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Alţi 600 de metri de conductă nouă au fost înlocuiţi pe Magistrala I Vest, pe Bd. Timişoara. Noul tronson, pe care a fost montată conductă nouă, cu garanţie de peste 30 de ani, a fost supus probelor de presiune şi va fi pus în funcţiune, în reţeaua de termoficare”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
 
„Lucrătorii Companiei Municipale Energetica Servicii au reuşit în mai puţin de 4 luni, să înlocuiască peste 85% din totalul traseului de 3,6 km”,  a continuat edilul general. 
 
Nicuşor Dan a adăugat că sunt făcute deja intervenţii deja pentru înlocuirea ultimilor 500 de metri de conducte vechi, care nu au fost schimbate niciodată, de la construirea reţelei în zonă, în urmă cu 50 de ani.

 

Acest nou obiectiv modernizat asigură distribuţia energiei termice pentru cartierele Drumul Taberei, Militari şi Rahova şi permite furnizarea agentului termic, fără avarii şi întreruperi, pentru toţi locuitorii zonei de vest a Capitalei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.