Primarul general Nicuşor Dan a anunţat că datorită detaşărilor persoanelor de la Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti la Direcţia de Sănătate Publică, anchetele epidemiologice se fac la zi, precum şi deciziile de carantinare şi izolare se trimis la zi. Edilul a adăugat că datorită unor detaşări de la ASSMB la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi testările se fac la zi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Pe sănătate, am reuşit o colaborare cu Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti şi anchetele epidemiologice sunt la zi. Deciziile de carantinare şi izolare se trimit la zi, asta şi datorită oamenilor pe care i-am detaşat de la ASSMB către DSP. Testările se fac la zi datorită oamenilor detaşaţi de la ASSMB la Serviciul de Ambulanţa Bucureşti-Ilfov”, a declarat Nicuşor Dan la începutul şedinţei de miercuri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.