Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a semnat joi un protocol de colaborare cu Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), prin care PMB va primi consultanţă tehnică pentru mai multe mari proiecte în Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am semnat azi un protocol de colaborare cu Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), prin care Primăria Capitalei va primi consultanţă tehnică pentru mai multe mari proiecte în Bucureşti. ANAP are un parteneriat cu Banca Mondială pentru îmbunătăţirea proceselor de achiziţie publică din România, iar municipalitatea bucureşteană va beneficia şi ea de expertiza Băncii Mondiale”, a scris Nicuşor Dan, joi pe Facebook. 
 
El a explicat că „practic, marile achiziţii ale primăriei din perioada următoare vor fi ghidate de colaborarea noastră cu specialiştii Băncii Mondiale şi ANAP”.
 
„În acest cadru, funcţionarii primăriei din zona de achiziţii publice vor participa la formări de specialitate, iar scrierea proiectelor şi derularea procedurilor de achiziţie vor primi îndrumarea experţilor de la Banca Mondială şi ANAP. Vom avea în consecinţă proiecte bine realizate şi proceduri de achiziţie bine conduse, ceea ce va determina atât reducerea timpilor de lucru pentru birocraţie, cât şi calitatea superioară a lucrărilor şi achiziţiilor de bunuri şi servicii pe care le va face Primăria Generală”, a conchis edilul general. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.