Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a semnat autorizaţia de construire a unui pod pietonal mobil lângă podul de cale ferată din Parcul Regele Mihai I pentru traversarea lacului Herăstrău. ALPAB va demara, în perioada următoare, procedura de achiziţie pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor, iar valoarea totală a investiţiei este de 2.246.644,72 lei cu TVA inclus şi durata de realizare a investiţiei este de 2 luni pentru proiectare şi 8 luni pentru execuţie, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am semnat autorizaţia de construire a unui pod pietonal mobil lângă podul de cale ferată din Parcul Regele Mihai I pentru traversarea lacului Herăstrău. Podul va asigura deplasarea în siguranţă a vizitatorilor şi a ambarcaţiunilor de agrement care vor putea trece atât pe sub podul pietonal, cât şi pe sub podul C.F. În prezent, în apropierea podului de cale ferată, există amenajată o pasarelă provizorie din elemente metalice închiriată de la Ministerul Apărării Naţionale, însă aceasta blochează deplasarea ambarcaţiunilor pe sub podul CF”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
El a mai precizat că „în perioada următoare, ALPAB va demara procedura de achiziţie pentru proiectarea şi execuţia lucrărilor”.
 
„Valoarea totală a investiţiei este de 2.246.644,72 lei cu TVA inclus, iar durata de realizare a investiţiei este de 2 luni pentru proiectare şi 8 luni pentru execuţie”, a mai spus primarul general al Capitalei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.