Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a semnat, marţi, cele cinci contracte pentru reabilitarea a 210 kilometri de reţea de termoficare, cu finanţare europeană prin POIM. Investiţia are o o valoare de 260 de milioane de euro, din care 200 de milioane euro fonduri nerambursabile, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am semnat astăzi, 1 noiembrie, împreună cu reprezentanţii companiilor câştigătoare ale licitaţiei, cele 5 contracte pentru reabilitarea a 210 km reţea de termoficare, cu finanţare europeană (POIM). Este cea mai mare investiţie în termoficare din acest mandat, cu o valoare de 260 de milioane de euro, din care 200 de milioane euro fonduri nerambursabile”, a precizat Nicuşor Dan, potrivit unei postări de marţi pe pagina sa de Facebook.
 
Compania câştigătoare pentru Lotul 1 este Asocierea SC ELSACO ELECTRONIC SRL (Lider) - SC SICOR SRL (asociat) - SC ENERGOMONTAJ SA, pentru Lotul 2 este Asocierea SC ELSACO ELECTRONIC SRL (Lider) - SC SICOR SRL (asociat) - SC ENERGOMONTAJ SA, pentru Lotul 3 este Asocierea CONSTRUCTII ERBASU SA (Lider) -  CONSIX CONSTRUCTII SRL, pentru Lotul 4 - Asocierea CONSTRUCTII ERBASU SA (Lider) -  CONSIX CONSTRUCTII SRL şi pentru Lotul 5 - Asocierea SC ENERGOMONTAJ SA (Lider) - SC ELSACO ELECTRONIC S.R.L (asociat) – SICOR SRL (asociat) - IPCT INSTALATII S.R.L.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.