Primarul Capitalei, Nicuşor Dan anunţă marţi că a lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru construcţia unui pod pietonal mobil lângă podul de cale ferată din Parcul Regele Mihai I pentru traversarea lacului Herăstrău. Durata de realizare a investiţiei este de 2 luni pentru proiectare şi 8 luni pentru execuţie, iar valoarea totală estimată a investiţiei este de 3.764.067,67 lei fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

”Am lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru construcţia unui pod pietonal mobil lângă podul de cale ferată din Parcul Regele Mihai I pentru traversarea lacului Herăstrău. În luna august a anului trecut, am semnat autorizaţia de construire pentru acest obiectiv”, scrie primarul pe Facebook. 

Nicuşor Dan precizează că ”podul va asigura deplasarea în siguranţă a vizitatorilor şi a ambarcaţiunilor de agrement care vor putea trece atât pe sub podul pietonal, cât şi pe sub podul C.F”.

”În prezent, în apropierea podului de cale ferată, există amenajată o pasarelă provizorie din elemente metalice închiriată de la Ministerul Apărării Naţionale, însă aceasta blochează deplasarea ambarcaţiunilor pe sub podul CF. Procedura este derulată de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement, valoarea totală estimată a investiţiei este de 3.764.067,67 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 03 martie 2023”, mai spune primarul.

Nicuşor Dan arată că durata de realizare a investiţiei este de 2 luni pentru proiectare şi 8 luni pentru execuţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.