Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că a lansat în SEAP consultarea de piaţă a caietului de sarcini pentru continuarea lucrărilor de restaurare şi punere în valoare a Palatului Voievodal – „Curtea Veche”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am lansat în SEAP consultarea de piaţă a caietului de sarcini pentru continuarea lucrărilor de restaurare şi punere în valoare a Palatului Voievodal – „Curtea Veche”. Ansamblul medieval „Curtea Veche”, situat în imediata vecinătate a Bisericii Sfântul Anton şi a Hanului lui Manuc, este un monument istoric de importanţă naţională, iar prin consolidarea şi restaurarea sa îi vom putea reda statutul de simbol urban şi îl vom reintroduce în circuitul turistic al oraşului”, anunţă primarul Capitalei. 
 
Nicuşor Dan invită companiile interesate să vină cu observaţii şi recomandări privind conţinutul Caietului de sarcini.
 
Observaţiile şi recomandările pot fi trimise pe adresele de e-mail gabriel.popescu@pmb.ro sau directiaproceduri@pmb.ro până pe data de 05 martie 2023, mai spune primarul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.