Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru continuarea semaforizării inteligente a Bucureştiului. „Vom finaliza în această vară lucrările la 59 de intersecţii semaforizate, urmând ca la finalul proiectului să avem 544 de intersecţii semaforizate moderne, integrate în noul sistem de management al traficului”, a mai spus edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am lansat în consultare publică caietul de sarcini pentru continuarea semaforizării inteligente a Capitalei. Obiectivul pentru următoarea perioadă e să integrăm 225 de noi intersecţii în sistem, să modernizăm din punct de vedere tehnologic cele 260 de intersecţii deja integrate şi să facem un centru modern de management al traficului rutier”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
El a adăugat că vor fi finalizate în această vară lucrările la 59 de intersecţii semaforizate.
 
„Avem în lucru şi vom finaliza în această vară lucrările la 59 de intersecţii semaforizate, urmând ca la finalul proiectului să avem 544 de intersecţii semaforizate moderne, integrate în noul sistem de management al traficului. Tot acest efort va contribui semnificativ la reducerea timpilor de aşteptare în trafic din Bucureşti. Mai jos e anunţul de consultare, iar doritorii pot trimite observaţii şi recomandări până pe data de 19 mai”, a completat Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.