Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a anunţat că a profitat de deblocarea conturilor PMB şi a consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea din sectorul 6.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am profitat rapid de deblocarea conturilor Primăriei Capitalei şi am consemnat în cont 31 de milioane de lei pentru continuarea exproprierilor în zona Prelungirea Ghencea din sectorul 6. Conform legii, trebuie să aşteptăm 45 de zile din momentul consemnării banilor pentru ca municipalitatea să devină proprietar”, a scris Nicuşor Dan, luni pe Facebook.

Edilul general a adăugat că „la jumătatea lunii iulie, imediat ce devenim proprietari, vom începe demolările pe proprietăţile dintre strada Râul Doamnei şi Şoseaua de Centură, pentru a putea continua apoi lucrările pe şantierul Prelungirea Ghencea”.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.