Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a achitat toate cele 11 rate, în valoare de 47.096.328 lei, către firma Otokar pentru autobuzele Euro 6 cumpărate de fostul edil, Gabriela Firea, în anul 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am achitat 11 rate,  în valoare de 47.096.328 de lei, către firma Otokar pentru autobuzele Euro 6 cumpărate de fostul primar, Gabriela Firea, în anul 2018. Mai avem încă 25 de rate de plătit, care depăşesc 107 milioane de lei”, a scris Nicuşor Dan, vineri pe Facebook. 
 
Edilul a reamintit că „prima tranşă din datorie a fost plătită pe 14 februarie.
 
„Achitarea obligaţiilor de plată, a datoriilor către furnizori, constructori, ş.a., dintre care unele vechi de ani de zile, reprezintă una din priorităţile mandatului meu. Numai aşa, Bucureştiul poate fi văzut ca un partener serios pentru mediul de afaceri”, a completat Dan.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.