Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a precizat că, în urma unei licitaţii publice, a fost atribuit contractul pentru realizarea Planului Integrat pentru Calitatea Aerului în Bucureşti, unui consorţiu de 4 firme. „Proiectul semnat cu Primăria durează 12 luni şi presupune realizarea studiului privind calitatea aerului în Bucureşti (principalii poluanţi) şi a Planului Integrat privind Calitatea Aerului (planul de măsuri)”, a adăugat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În urma unei licitaţii publice, am atribuit săptămâna trecută contractul pentru realizarea Planului Integrat pentru Calitatea Aerului în Bucureşti, unui consorţiu de 4 firme. Dintre acestea, Cambridge Environmental Research Consultants a realizat evaluarea calităţii aerului şi proiecte pentru îmbunătăţirea calităţii aerului pentru, printre altele, Londra, dar şi pentru capitala Irlandei, Dublin, precum şi la nivelul întregii Republici Irlanda”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.
 
Primarul Capitalei a mai spus că „proiectul semnat cu Primăria durează 12 luni şi presupune realizarea studiului privind calitatea aerului în Bucureşti (principalii poluanţi) şi a Planului Integrat privind Calitatea Aerului (planul de măsuri)”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.