Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că 1,2 milioane de bucureşteni şi turişti au vizitat anul acesta Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”1,2 milioane de bucureşteni şi turişti au vizitat anul acesta Târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Mulţumesc tuturor vizitatorilor şi organizatorilor pentru că au reuşit să creeze o atmosferă de bucurie şi sărbătoare! Vă aşteptăm la ediţia de anul viitor”, scrie primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

Primarul Capitalei afirma, la deschiderea Târgului de Crăciun în Piaţa Constituţiei, că este un târg gratuit, iar bucureştenii pot veni zilnic, până pe 26 decembrie.

El arăta că vor fi concerte, fiind pregătită şi Casa lui Moş Crăciun. ”Moş Crăciun va veni pe 15 decembrie, însă aşteaptă scrisori în Casa lui Moş Crăciun”, preciza edilul general.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.