Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marţi, în cadrul videoconferinţei cu prefecţii şi cu reprezentanţii Inspectoratelor Şcolare Judeţene şi al Municipiului Bucureşti, pe tema pregătirii începerii anului şcolar, că apreciază foarte mult toate dezbaterile publice şi încurajează în continuare dialogul pe marginea pachetului de legi ale educaţiei, el ţinând să precizeze că practic este ultimul an care se desfăşoară pe vechiul pachet de legi ale educaţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem nevoie de tot ceea ce înseamnă pregătirea acestui an pentru că practic este ultimul an care se desfăşoară pe vechiul pachet de legi ale educaţiei. (..) Suntem pe partea de final a dezbaterii şi pregătirii legilor educţiei, care urmează să intre în dezbatere şi aprobare în Guvern şi ulterior în dezbatere la Parlament”, a declarat premierul.  

Şeful Executivului a arătat că încurajează în continuare dialogul pe legile educaţiei naţionale.

”Apreciez foarte mult toate dezbaterile publice şi încurajez în continuare dialogul pe marginea pachetului de legi ale educaţiei şi sunt convins că, dacă la nivel naţional s-a constitui înr-o prioritate, atunci şi la nivelul instituţiilor vom continua să o menţinem în topul listei de priorităţi pentru activităţile guvernamentale şi activităţile zilnice la nivelul autoirăţilor locale  şi a celor de profil din fiecare judeţ”, a mai afirmat premierul. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.