Premierul Nicolae Ciucă a solicitat autorităţilor mobilizare şi coordonare pentru a oferi întreg sprijinul victimelor şi familiilor acesta, după accidentul de la Complexul Energetic Oltenia în care trei persoane au murit şi alte zece au fost rănite, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, marţi pentru News.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemeana, şeful Executivului „transmite întreaga compasiune familiilor muncitorilor care si au pierdut viaţa în accidentul de la CO Oltenia şi le este alături în aceste momente dureroase”, a adăugat Cărbunaru.

El a mai spus că prim-ministrul  este permanent informat in legatura cu situatia muncitorilor raniti de către secretarul de stat Raed Arafat,şeful DSU.

Totodat, Dan Cărbunaru a mai precizat că premierul Ciucă a cerut autorităţilor mobilizare si coordonare pentru a oferi întregul sprijin victimelor si familiilor acestora.

Trei persoane au murit şi zece au fost rănite marţi, după ce o maşină care transporta muncitori s-a răsturnat în carierea Jilţ Sud, din judeţul Gorj. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, având în vedere numărul celor implicaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.