Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a făcut, vineri, o vizită scurtă la Spitalul Judeţean Focşani, de unde a plecat spre Vaslui, după câteva minute de discuţii cu conducerea unităţii medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Sănătăţii, Nelu, Tătaru, a trecut, vineri, pe la Spitalul Judeţean Focşani, în drumul său spre Vaslui, judeţ în care se află familia sa.

Nelu Tătaru a intrat în curtea unităţii medicale, unde a avut o discuţie scurtă cu angajaţii spitalului şi cu managerul interimar numit luna trecută. 

Este a doua vizită fulger, neanunţată, a ministrului Sănătăţii la spitalul din Focşani, după cea efectuată în a doua zi de Paşti.

În judeţul Vrancea, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, sunt 259 de cazuri de coronavirus. În judeţ, s-au înregistrat şi 19 decese.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.