Fostul ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru afirmă, întrebat fiind dacă actualul ministru Vlad Voiculescu va fi chemat la Comisia de sănătate a Parlamentului pentru a răspunde în legătură cu publicarea informaţiile legate de pandemie, că aşteaptă să fie încheiată verificarea Corpului de Control al premierului la minister, iar apoi va fi făcută o evaluare şi urmează să se hotărască dacă va fi chemat la comisie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Întrebat marţi, când întenţionează să îl cheme pe Vlad Voiculescu la comisie în legătură cu acele date despre pandemie publicate de către Ministerul Sănătăţii, Nelu Tătaru a răspuns: "Nu am avut sesizări în acest sens, dar este Corpul de control al premierului la Ministerul Sănătăţii, după ce se va termina acest control vom avea şi noi o evaluare şi vom decide dacă îl chemăm la comisie. (...) Un minister îşi desfăşoară activitatea în cadrul unui Guvern, dacă acest minister a avut girul Guvernului sau nu, vom afla. În acest sens vom face şi noi solicitare de a-l chema la comisie”.
 
El a mai fost întrebat dacă un consilier onorific al unui ministru poate avea acces la anumite baze de date sau la parole care aparţin secretarului de stat, Tătaru afirmând că "un consilier onorific are alte atribuţii în fişa postului”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.