Trei bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii din Neamţ după ce au agresat un tânăr într-un bar, fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor de Serviciul de Acţiuni Speciale pentru aplanarea conflictului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ a transmis, sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au fost sesizaţi, vineri seara, de către un tânăr de 27 de ani, din Români, cu privire la faptul că într-un bar, din aceeaşi localitate, a avut loc o altercaţie.
“La faţa locului au fost alocate forţe de intervenţie din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale Neamţ, care au procedat la aplanarea stării conflictuale, extragerea persoanelor implicate în acest conflict şi conducerea acestora la sediul unităţii de poliţie,  pentru continuarea cercetărilor.
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, la data de 14 aprilie, în jurul orei 20:00,  pe fondul consumului de alcool, într-un bar din localitatea Români,  ar fi izbucnit un conflict spontan, trei persoane exercitând acte de violenţă şi adresând ameninţări tânărului de 27 de ani, tulburând ordinea şi liniştea publică”, a transmis IPJ Neamţ.
Sursa citată a menţionat că cele trei persoane cu vârste cuprinse între 30 şi 33 de ani, din judeţul Bacău, s-ar fi deplasat într-un alt bar şi ulterior la un imobil, din localitatea Români, ar fi exercitat acte de violenţă şi ameninţări asupra altor două persoane, cu vârste de 38 şi 35 de ani, ambii din localitatea Români.
Cei trei bărbaţi din Bacău au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru comiterea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.