Tatăl fetei de 16 ani care a murit în judeţul Neamţ după ce ar fi consumat droguri afirmă că a aflat din cercul de prieteni al băiatului la care ea a mers acasă că acesta era consumator de droguri. Fata a suferit o metroragie şi a fost găsită de echipajul de la Ambulanţă în stop cardio-respirator, iar surse din rândul anchetatorilor afirmă că se ia în calcul şi varianta ca ea să fi fost violată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Adolescenta a plecat cu trenul spre Piatra Neamţ, pentru a participa la un concurs şcolar, iar la ora 18.00 şi-ar fi sunat părinţii pentru a-i anunţa că a ajuns. Ulterior, în jurul orei 23.00, ea le-a spus părinţilor că este în camera de cămin şi se pregăteşte de culcare.
 
”La ora 3.13 minute am fost sunat de la ISU Piatra Neamţ şi mi-au comunicat că fetiţa a murit. Am intrebat care e motivul şi mi-a spus ca a fost cu prietenul ei la el acasă şi că i s-a facut rău, s-a tras la marginea patului, a leşinat şi nu a mai putut fi resuscitată”, a declarat tatăl fetei, la Prima News.
 
Tânăra ar fi vorbit prin mesaje pe internet cu un băiat de 19 timp de aproape trei ani, iar când fata a ajuns la Piatra Neamţ el ar fi aşteptat-o la gară şi a dus-o la el acasă. La un moment dat, în timpul nopţii, mama acestuia a sunat la 112.
 
”Noi am alocat echipaj de tip B2 care s-a deplasat la locul solicitării, unde a găsit pacienta cu hemoragie genitală, metroragie, în stop cardiorespirator. Băiatul care era cu ea în momentul respectiv atâta tot a spus că pur şi simplu au încercat un act sexual şi urmare a fost acea metroragie”, a afirmat Radu Roibu, asistent medical şef SAJ Neamţ.
 
Ulterior, în organismul fetei s-au găsit urme ale unui drog de tip cristal. 
 
Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, băiatul ar fi drogat-o şi după aceea a violat-o. 
 
”Am fost la domiciliul băiatului. I-am găsit părinţii, am vorbit şi mama băiatului mi-a spus că poate fata mea a venit cu droguri, că băiatul ei nu face aşa ceva (...) Mi s-a comunicat că au găsit substanţe interzise la domiciliul acestuia (...) Din cercul de prieteni mi-au spus că bubuia drogurile. Deci era consumator, din cercul de prieteni al băiatului asta am putut să aflu”, a povestit tatăl fetei.
 
Vecinii băiatului de 19 ani afirmă că el este respectuos, dar nu comunicau foarte mult.
 
O fată în vârstă de 16 ani a murit, în judeţul Neamţ, după ce a consumat un drog de tip cristal. Băiatul de 19 ani şi alte două persoane au fost reţinuţi, pentru deţinere şi distribuire de droguri de mare risc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.