Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a decis instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în judeţul Neamţ, începând de miercuri, în spaţiile deschise aglomerate. Măsura se aplică în pieţe, târguri, oboare, la muzee, lăcaşuri de cult.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Începând din 5 august, orele 6.00, se instituite obligativitatea purtării măştii de protecţie, pe raza judeţului Neamţ, de către toate persoanele cu vârsta peste 5 ani, prezente în spaţiile aglomerate în aer liber şi anume: pieţe, târguri, oboare; la oficierea oricărui tip de eveniment; muzee şi alte obiective turistice; lăcaşuri de cult turistice şi ecumenice”, a transmis, luni, Prefectura Neamţ. 
 
Sursa citată a menţionat că sunt exceptate de la această măsură persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense şi/sau în condiţii de muncă solicitante, cum sunt temperaturile ridicate sau umiditatea crescută. 
 
Respectarea aplicării acestei măsuri este urmărită de către structurile Ministerului Afacerilor Interne şi de către Direcţia de Sănătate Publică Neamţ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.