Comitetul Director şi Consiliul de Administraţie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ au stabilit, luni, ca familiile persoanelor decedate în incendiul de pe Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă să fie scutite de plata taxelor aferente serviciilor medico-legale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Spitalului Judeţean Piatra Neamţ au anunţat, luni, că organismele de conducere ale unităţii au decis scutirea de la plata taxelor aferente serviciilor medico-legale pentru familiile victimelor din incendiul de pe Sectia ATI.

”Membrii Comitetului Director şi ai Consiliului de Administraţie îşi exprimă profundul regret faţă de tragedia care a avut loc şi transmit sincere condoleanţe familiilor îndoliate”, a transmis, luni, unitatea medicală, într-un comunicat de presă.

Directorul spitalului, Lucian Micu, a anunţat, luni, pe Facebook, că va demisiona din funcţia de manager. El a adăugat că marţi va înainta demisia sa, la prima oră.

”Nu înainte de a mă asigura că nu las lucrurile la întâmplare, ci că va exista o continuitate fără sincope”, precizează el.


Parchetul General a transmis, printr-un comunicat de presă, că în cazul a cinci dintre victime s-a dispus prelevarea de probe ADN pentru stabilirea identităţii.

Pocurrii audeschis un dosar de cercetare penală in rem pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.