Rata de promovare la examenul de bacalaureat în judeţul Neamţ este de 73,25% înainte de contestaţii, cu aproape două procente peste media naţională. În schimb, niciun candidat din cei 2.563 care au promovat examenul nu a obţinut media generală 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un număr de 2.563 de absolvenţi de liceu din Neamţ din totalul celor 3.499 prezenţi au promovat examenul de bacalaureat din acest an, cu aproape două procente faţă de media naţională, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ.

Comparativ cu anul trecut, numărul candidaţilor din această sesiune care au obţinut minimum media 6.00 pentru a fi declaraţi ”admis” este cu peste şapte procente mai mare. În schimb, în Neamţ nu a fost înregistrată nicio medie de 10 înainte de rezolvarea contestaţiilor.

   

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.