Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, afirmă, luni, că tehnologia trebuie folosită în beneficiul oamenilor şi anunţă câteva proiecte de viitor ale instituţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Tehnologia trebuie folosită în beneficiul oamenilor - aceasta este concluzia dezbaterii organizate de către Comisia de Egalitate de Şanse şi la care am participat astăzi. Le-am vorbit celor prezenţi despre proiectele viitoare ale Ministerului Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse în care vrem să folosim tehnologia modernă: aplicaţia online pentru prevenirea consumului de droguri şi evitarea capcanelor din mediul online, sistemul de supraveghere video din centrele şi casele de tip familial în care trăiesc copiii din sistemul de protecţie, dar şi platforma online care va conţine fişa fiecărui copil instituţionalizat, pe care aceştia o vor putea accesa după ce împlinesc vârsta majoratului”, a scris, luni, pe Facebook, Natalia Intotero.

Ministrul crede că ”este important să folosim tehnologia modernă pentru îmbunătăţirea calităţii vieţii cetăţenilor şi să folosim la maximum digitalizarea pentru a facilita accesul la serviciile statului pentru fiecare persoană, indiferent de statutul ei”.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.