Ministrul Familiei Natalia Intotero a participat, luni, la deschiderea oficială a celei de-a şasea ediţii a Atelierului de leardeship al femeilor parlamentare francofone. „Fac zi de zi eforturi pentru a mă asigura că egalitatea de şanse se respectă în toate domeniile”, a afirmat ea, în discursul susţinut la eveniment.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am început săptămâna cu energie pozitivă alături de femei parlamentar din multe ţări membre ale minunatei comunităţi francofone, la care ţara noastră a aderat în urmă cu 30 de ani. Împreună ne-am bucurat de deschiderea oficială a celei de-a şasea ediţii a Atelierului de leardeship al femeilor parlamentare francofone”, a scris Natalia Intotero, luni pe Facebook.
 
Ea a adăugat că a subliniat, în discursul ei, că face zi de zi eforturi pentru a mă asigura că egalitatea de şanse se respectă în toate domeniile.
 
„De asemenea, am vorbit despre politicile publice şi strategiile pe care Guvernul României le are în implementare în acest domeniu. Pentru noi este important ca femeile să aibă acces la decizie, să poată influenţa deciziile care le privesc, să îşi poată promova interesele pe agenda formală. O felicit pe colega mea, ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Simona Bucura-Oprescu, pentru organizare şi îi mulţumesc pentru invitaţia de a participa la acest eveniment. Sunt sigură că această săptămână plină de activităţi este o minunată ocazie de a schimba idei şi soluţii şi de a plănui acţiuni comune în sprijinul comunităţilor pe care fiecare le reprezentăm în parlamentele naţionale”, a completat Intotero.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.