Peste 20.000 de oameni s-au strâns la protestul din municipiul Sibiu, oamenii luând decizia de a face din nou traseul lung urmat în serile de marţi şi miercuri. O tânătă a împărţit narcise jandarmilor care au luat florile cu zâmbetul pe buze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul sibienilor care au ieşit în stradă să protesteze a ajuns la 20.000. Oamenii scandează lozinci împotriva Guvernului, a lui Liviu Dragnea şi a PSD.

Ca şI în celelalte seri, protestatarii s-au oprit în faţa sediului organizaţiei municipale a PSD, unde au lăsat gunoaie şI au aprins o lumânare.

De asemenea, s-au oprit în faţa clădirii în care funcţionează Tribunalul, Judecătoria, parchetele şI DIICOT şI au strigat împotriva ministrului Justiţiei.

Pe bulevardul Mihai Viteazu, o tânără le-a împărţit jandarmilor narcise, pe care aceştia le-au primit cu zâmbetul pe buze.

”Ce vrem noi să arătam este că acesta este un protest paşnic, nu este îndreptat împotriva Jandarmeriei. Este un protest faţă de corupţie şi vrem să transmitem mesajul corect de solidaritate, de luptă impotriva corupţiei, nu are nicio legatură cu violenţa”, a declarat tânăra.

La ora transmiterii acestei ştiri, protestatarii sunt pe strada Ravovei.  Deşi au anunţat iniţial că vor mărşălui doar pe o parte a traseului pe care l-au urmat în serile de marţi şi miercuri, protestatarii s-au răzgândit şi vor parcurge tot traseul de zece kilometri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.