Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că PMB începe procedura de modernizare a locurilor de joacă din parcurile Herăstrău, Cişmigiu, Carol, Bordei, Tineretului, Verdi şi Băneasa. „Vom înlocui echipamentele din 22 de locuri de joacă, amplasate acum mai bine de 10 ani şi pentru care reparaţiile nu mai reprezintă o soluţie”, a explicat edilul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Modernizăm locurile de joacă din parcuri. Am lansat în SICAP procedura de consultare a pieţei pentru furnizarea şi montarea unor echipamente destinate unor locuri noi de joacă în parcurile administrate de ALPAB. Vom înlocui echipamentele din 22 de locuri de joacă, amplasate acum mai bine de 10 ani şi pentru care reparaţiile nu mai reprezintă o soluţie. Acestea se află în parcurile Herăstrău, Cişmigiu, Carol, Bordei, Tineretului, Verdi şi Băneasa. Data până la care se pot depune ofertele este 20 iunie, iar propunerile vor fi analizate până la data de 4 iulie”, a scris Nicuşor Dan, miercuri pe Facebook.
 
Edilul a adăugat că, în paralel, PMB lucrează la caietul de sarcini pentru achiziţionarea serviciilor de reparaţii pentru alte 19 locuri de joacă din parcurile pe care le administrează Primăria Capitalei.
 
„Ofertele de preţ, caracteristicile tehnice şi cataloagele pot fi transmise pe adresa de e-mail : office@alpab.ro sau la Registratura ALPAB din şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 88, sector 1. În paralel, lucrăm la caietul de sarcini pentru achiziţionarea serviciilor de reparaţii pentru alte 19 locuri de joacă din parcurile pe care le administrăm”, a completat Nicuşor Dan. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.