Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că PMB este în etapa finală a procedurii de achiziţie pentru peste 4.800 de aparate de iluminat LED echipate cu telegestiune, în vederea moderinizării iluminatului public din Bucureşti. Proiectul este finanţat de Administraţia Fondului pentru Mediu, în valoare totală de 30 milioane lei, a mai spus edilul general, care a adăugat că cei de la Compania Municipală de Iluminat Public va lansa o nouă procedură de achiziţie pentru 7.822 de aparate de iluminat, o a doua finanţare aprobată de Administraţia Fondului pentru Mediu, în valoare de 50 de milioane lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Modernizăm iluminatul public cu fonduri naţionale. Suntem în faza finală a procedurii de achiziţie pentru peste 4.800 de aparate de iluminat LED echipate cu telegestiune. Proiectul este finanţat de Administraţia Fondului pentru Mediu, în valoare totală de 30 milioane lei”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.
El a adăugat că, în perioada imediat următoare, Compania Municipală de Iluminat Public va lansa o nouă procedură de achiziţie pentru 7.822 de aparate de iluminat, o a doua finanţare aprobată de Administraţia Fondului pentru Mediu, în valoare de 50 de milioane lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.