Primarul sectorului 6 Gabriel Mutu, afirmă, după ce primarul general Gabriela Firea l-a invitat pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe tema bugetului Capitalei, că alături de colegii de la celelalte sectoare, este dispus să se întâlnească la o dezbatere cu aceasta, apreciind că "nu e cazul să mutăm discuţia despre buget pe plan politic şi al răfuielilor gratuite".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În calitate de primar al Sectorului 6, alături de colegii edili ai celorlalte sectoare, sunt dispus să mă întâlnesc într-o dezbatere cu doamna primar general, Gabriela Firea. Nu este cazul să mutăm discuţia despre buget pe plan politic şi al răfuielilor gratuite, ci să o păstrăm în zona administrativă", scrie Mutu pe Facebook.

El afirmă că în contextul în care anul acesta de la bugetul de stat primăriile de sector au alocate fonduri suplimentare de 1,1 miliarde de lei, primarii doresc "discuţii aplicate, în favoarea directă a comunităţilor administrate".

"Fondurile din impozitul pe venit, cele 1,1 miliarde de lei suplimentare, asigură o dezvoltare unitară a sectoarelor şi aceste dezbateri trebuie să fie cele de care să fie interesată doamna primar general, nu răfuielile personale", precizează Gabriel Mutu.

Primarul general, Gabriela Firea, a transmis, luni, că îl invită pe Liviu Dragnea la o dezbatere pe tema bugetului, ”cu cifrele şi dovezile pe faţă”, la orice televiziune ”prietenoasă cu el”. ”A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei şi spune senin că bucureştenii nu vor fi afectaţi, pentru că a suplimentat repartiţia de bani la sectoare. O mare manipulare”, afirmă primarul general.

”Îl invit pe domnul Dragnea la o dezbatere publică, cu cifrele şi dovezile pe faţă, la orice televiziune doreşte, oricât de prietenoasă cu el. Să vadă o ţară întreagă cine minte şi cine spune adevărul. A tăiat aproape 25% din bugetul Primăriei Capitalei (180 milioane de euro) şi spune senin că bucureştenii nu vor fi afectaţi, pentru că a suplimentat repartiţia de bani la sectoare. O mare manipulare! Dl Dragnea se face că nu ştie că Primăria Capitalei şi cele 6 primarii de sector au prin lege atribuţii diferite şi, deci, facturi de plătit diferite”, a scris, luni, pe Facebook, Gabriela Firea.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.