Salvamontiştii din Mureş avertizează că o ursoaică cu doi pui se află în zona Platoul Corneşti, iar animalele au pătruns de mai multe ori în Grădina Zoologică Târgu Mureş. Autorităţile cer evitarea unei piste de alergare seara sau noaptea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În ultimele zile trei exemplare de urşi bruni au fost văzuţi de mai multe ori în incinta Grădinii Zoologice şi zona Platoului Corneşti.

Primăria Târgu Mureş ia toate măsurile, conform procedurilor şi legislaţiei în vigoare, ca situaţia să fie rezolvată cât mai curând”, au transmis, joi, salvamontiştii din Mureş.

Aceştia cer oamenilor să fie vigilenţi.

”Fiţi vigilenţi şi evitaţi folosirea pistei de alergare mai ales seara sau noaptea, şi apelaţi la 112 în cazul în care apare un urs în zonă”, au mai transmis salvamontiştii.

La finalul săptămânii trecute, trei urşi au escaladat gardul Grădinii Zoologice din Târgu Mureş şi au căutat în pubele, fără a produce pagube.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.