Poliţiştii din Mureş au deschis o anchetă şi fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă după ce o femeie a reclamat că mama sa, internată la un spital din Reghin, are oasele ambelor braţe rupte. Rudele femeii internate au observat pe braţele femeii echimoze, atunci când ai vizitat-o la spital, şi au cerut radiografie. Nu se cunosc, deocamdată, împrejurările în care s-au produs fracturile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 30 decembrie 2023, Poliţia municipiului Reghin a fost sesizată de către o femeie de 53 de ani, cu privire la faptul că mama sa, o femeie în etate din localitatea Suseni, ar fi fost internată la o unitate medicală din Reghin, ulterior suferind fracturi la ambele braţe în împrejurări necunoscute. Conform sesizării, femeia, în vârstă de 77 de ani, ar fi fost internată în unitatea spitalicească la data de 21 decembrie 2023, iar ulterior, în urma unei radiografii, s-ar fi stabilit că ambele braţe i-ar fi fracturate”, anunţă, vineri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.
 
Surse judiciare au precizat pentru News.ro că rudele bătrânei au mers la spital în vizită la aceasta şi au observat că pe braţele femeii sunt echimoze. În acest context, familia a solicitat reprezentanţilor spitalului radiografii care au arătat că este vorba despre fracturi, rudele susţinând că femeia avea braţele nefracturate la momentul internării în unitatea sanitară. 
 
Nu se cunosc, deocamdată, împrejurările în care femeia internată în spital a ajuns să aibă ambele braţe fracturate. 
 
Poliţia judeţeană Mureş precizează că ”pentru verificarea aspectelor semnalate şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Reghin au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, iar cercetările în acest caz continuă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.