Pompierii din judeţul Mureş au primit, marţi seară, 40 de apeluri de la persoane care au semnalat inundaţii la nivelul infrastructurii, curţilor, gospodăriilor şi subsolurilor unor locuinţe, în urma ploilor abundente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a precipitaţiilor abundente din această seară, în Dispeceratul Integrat 112 s-au înregistrat circa 40 de apeluri care au semnalat inundaţii la nivelul infrastructurii,  curţilor, gospodăriilor şi subsolurilor unor locuinţe şi clădiri din municipiul Târgu Mureş, respectiv localităţile Nazna, Sâncraiu de Mureş şi Livezeni”, anunţă, marţi seară, ISU Maramureş.

Sursa citată a precizat că 40 de pompieri militari din cadrul a trei subunităţi intervin cu mai multe autospeciale şi motopompe pentru evacuarea apei din gospodăriile afectate de inundaţii.

Se intervine pentru înlăturarea efectelor negative produse în municipiul Târgu Mureş (străzile Moldovei, Calea Sighişoarei, Budiului, Ciocanului), localitatea Nazna (străzile Câmpului, Principală, Vadului, Bujorului), precum şi strada Bradului din localitatea Sâncraiu de Mureş.

 ”De asemenea, un echipaj de pompieri a intervenit pentru degajarea unui copac căzut peste un element de construcţie a unei locuinţe din municipiul Târgu Mureş, strada Corneşti”, au mai transmis pompierii.

Potrivit acestora, la acest moment apele sunt în retragere, echipajele executând în continuare acţiuni de monitorizare în zonele afectate.

”În urma intervenţiilor nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale majore şi nu a fost necesară evacuarea populaţiei din zonele afectate”, a precizat sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.