Municipiul Slobozia intră în carantină timp de 14 zile, începând de vineri, de la ora 00.00, a anunţat Primăria, pe contul de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform anunţului făcut de municipalitate, propunerea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa de a carantina timp de 14 zile oraşul Slobozia a fost aprobată, iar decizia va intra în vigoare vineri, la ora 00.00.

"Prin Ordinul Comandantului Acţiunii, dl. Raed Arafat, se instituie carantinarea Municipiului Slobozia începând cu data de 13.11.2020, ora 00.00. Această decizie presupune ca din această noapte, de la miezul nopţii, Municipiul Slobozia se află în carantină pentru o perioadă de 14 zile. Vă asigurăm că Primăria Slobozia, împreună cu toate instituţiile abilitate, au luat toate măsurile necesare pentru a proteja populaţia. Este important să salvăm vieţile celor dragi, respectând condiţiile impuse de carantină", se precizează în anunţul municipalităţii.

În judeţul Ialomiţa, conform ultimei raportări, s-au înregistrat de la debutul pandemiei 2.944 de cazuri infecţie cu coronavirus.

În urmă cu o zi, CJSU Ialomiţa a propus carantinarea municipiului Slobozia începând de joi, de la ora 12.00, argumentând că rata de infectare a ajuns la 7,46 la o mie de locuitori.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.