Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a decis, joi, prelungirea restricţiilor în municiiul Braşov, unde rata de infectare este de 4,77 la mie. În urmă cu două săptămâni, când a reintrat în scenariul roşu, rata de infectare era 3,16 la mie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 49/2021, privind constatarea incidenţei cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, în unitatea administrativ-teritorială Braşov”, a transmis, joi, Prefectura Braşov.

Decizia CJSU Braşov prevede pelungirea restricţiilor pentru 14 zile, având în vedere faptul că rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3/1000 de locuitori.

”Începând cu data de 05.03.2021, ora 0:00 în unitatea administrativ-teritorială Braşov se vor aplica pentru o perioadă de 14 zile măsurile prevăzute în H.G. nr. 35 din 10.02.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României, corespunzătoare ratei de incidenţă de peste 3/1000 de locuitori”, a transmis Prefectura.

Astfel, localurile, sălile de jocuri şi cele de spectacole sunt închise, iar majoritatea elevilor urmează cursuri online.

Rata de infectare în oraş este de 4,77 la mie.

Municipiul Braşov a reintrat în scenariul roşu în urmă cu două săptămâni, cân rata de infectare era 3,16 la mie.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.