Municipiul Brăila intră în scenariul roşu, după ce incidenţa cazurilor de coronavirus a depăşit 3 la mia de locuitori. În acelaşi scenariu intră şi localitatea Vărsătura.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Prefectul judeţului Brăila, Nicuşor Ciocan, a anunţat pe Facebook că municipiul Brăila intră în scenariul roşu.
" O veste tristă pentru brăileni, pe 20 martie incidenţa raportată la nivelul municipiului Brăila este de 3,05 la 1000 locuitori. A fost întocmit proiectul de Hotărâre a Comitetului Judeţean de Situaţii de Urgenţă Brăila din data de 20.03.2021, acesta urmează procedura legală de vot din partea membrilor comisiei, urmând ca duminică să fie emis şi ordinul. În aceeaşi situaţie este şi localitatea Vărsătura, şi aceasta intrând în şcenariul roşu..." a scris prefectul de Brăila.
Sâmbătă, Brăila a înregistrat 96 de cazuri noi de coronavis şi 2 decese în rândul persoanelor infectate. De la debutul pandemiei, 10.487 de brăileni s-au infectat iar 522 au decedat.
Peste 25.500 de brăileni s-au vaccinat anti coronavirus până acum.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.