Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, au traumatisme cranio-cerebrale minore, iar translatorul a suferit un traumatis de stern uşor, toţi fiind în investigaţii la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia, în funcţie de rezultatele analizelor urmând să se decidă dacă aceştia rămân sau nu internaţi, a anunţat, joi, Ministerul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Starea celor doi oficiali este stabilă, amândoi sunt conştienţi. Miniştrii au suferit traumatisme cranio-cerebrale minore, viaţa lor nu este pusă în pericol. Translatorul delegaţiei a suferit un traumatism de stern uşor, de asemenea este în afara oricărui pericol”, potrivit Ministerului Sănătăţii.

Cei doi miniştri şi translatorul sunt evaluaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Slobozia, unde li se vor face analize şi investigaţii la computer-tomograf, iar în funcţie de aceste rezultate, medicii vor decide conduita terapeutică ulterioară, a precizat Ministerul Sănătăţii.

Accidentul în care au fost răniţi ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, şi omologul său din Kuweit, Ali Saleh Al Omair, precum şi translatorul delegaţiei a avut loc joi, în jurul orei 11.00, pe DN 21, la ieşirea din municipiul Slobozia, spre Brăila.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ialomiţa, Andreea Loghin, a declarat pentru News.ro că poliţiştii nu au stabilit modul în care s-a produs accidentul şi nici cauzele acestuia. O echipă complexă din cadrul IPJ Ialomiţa, aflându-se la faţa locului pentru cercetări.

O delegaţie din Kuweit condusă de ministrul Lucrărilor Publice, Agriculturii şi Relaţiilor cu Parlamentul,Ali Saleh Al Omair se află în vizită oficială în România în perioada 23-27 august. La momentul producerii accidentului, cei doi oficiali mergeau la Buzău, unde ar fi urmat să viziteze o fabrică procesatoare de fructe şi legume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.