Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a transmis, sâmbătă, mulţumiri cadrelor didactice, directorilor, inspectorilor şi autorităţilor publice implicate în organizarea Evaluării Naţionale. Anisie afirmă că mobilizarea a fost ”ireproşabilă” pentru ca elevii să fie în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mulţumesc celor peste 76.000 de cadre didactice, directori, inspectori, precum şi autorităţilor publice locale pentru modul ireproşabil în care s-au mobilizat şi au asigurat toate condiţiile pentru ca elevii să fie în siguranţă la primul examen din viaţa lor! Felicitări tuturor şi mult succes în continuare”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Monica Anisie, după ce au fost publicate rezultatele finale ale Evaluării Naţionale.

Rezultatele finale la Evaluarea Naţională arată că 76,2% dintre elevi au obţinut medii mai mari sau egale cu cinci, în creştere faţă de rezultatele dinainte de contestaţii. Totodată, a crescut numărul candidaţilor cu media zece, ajungând la 892, arată Ministerul Educaţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.