Poliţişti, pompieri, jandarmi, dar şi voluntari s-au mobilizat, duminică, şi au căutat un bărbat care a lăsat un bilet de adio şi a plecat de acasă. După mai multe ore de căutări, bărbatul a fost găsit într-o baracă, preluat de un echipaj medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Pucioasa din judeţul Dâmboviţa au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 11:00,  despre faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani, din satul Şuviţa, a plecat de acasă, iar rudele au găsit un bilet de adio. 
Echipe de căutare formate din poliţişti, pompieri, jandarmi şi voluntari s-au mobilizat şi au început să scotocească zonele din sat şi din jurul acestuia. În cele din urmă, bărbatul a fost găsit într-o  baracă lăsată în paragină. El a fost preluat de medici pentru efectuarea unor investigaţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.