Aproximativ 6.000 de susţinători ai PSD au manifestat, sâmbătă seară, în centrul municipiului Piteşti, arătându-şi susţinerea pentru Guvernul Grindeanu, după aproape două ore, oamenii veniţi din mai multe localităţi ale judeţului Argeş îndreptându-se spre case. Protestul a fost unul paşnic, care s-a închiat cu participanţii la manifestaţie prinşi în Hora Unirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestanţii care au participat la miting au spus că vor ca România să fie unită şi nu dezbinată şi şi-au arătat în mod paşnic susţinerea faţă de Guvernul Grindeanu.

În condiţiile în care au venit mai devreme de ora 17.00, când a fost programat să înceapă mitingul, oamenii au încheiat manifestaţia mai devreme.

Mitingul de susţinere a Guvernului de la Piteşti, la care au participat aproximativ 6.000 de oameni şi care s-a desfăşurat în Piaţa Vasile Milea, cea mai mare din oraş, s-a terminat înainte de ora 19.00, cu manifestanţii prinşi în Hora Unirii.

Oamenii au venit cu bannere şi pancarte pe care scria ”Iohannis, fii preşedintele tuturor românilor”, ”Informare, nu manipulare”, ”Votul meu contează”, ”Susţinem Guvernul Grindeanu”, fluierând şi suflând în vuvuzele pe parcursul manifestaţiei.

De asemenea, organizatorii au adus şi un sistem de sonorizare, cu boxe din care s-a auzit muzică populară.

Oamenii prezenţi la miting au declarat că sunt membri sau simpatizanţi ai PSD, mulţi dintre ei venind la Piteşti din mai multe localităţi ale judeţului.

PSD Argeş a anunţat mitingul de susţinere a Guvernului Grindeanu pe Facebook, reprezentanţi ai administraţiei locale afirmând că organizatorii au obţinut autorizaţie şi că aşteaptă la manifestaţie 5.000 de participanţi.

În 6 februarie, susţinători ai PSD anunţaseră tot pe Facebook un miting de susţinere a Guvernului, însă niciun participant nu a apărut în Piaţa Vasile Milea pentru a participa la manifestaţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.