Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu anunţă vineri că al doilea Lot (Trifeşti – Gherăeşti) al Autostrăzii Bacău-Paşcani are câştigător desemnat, fiind adjudecat de acelaşi constructor român care a fost declarat ieri câştigătorul Lotului 1 (Săuceşti-Trifeşti) al acestei secţiuni de autostradă. CNAIR a anunţat de asemenea că ofertantul desemnat câştigător este asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu preţul de 1.277.947.884,17 fără TVA, iar durata de execuţie a contractului este de 30 de luni. Finanţarea acestor obiective este asigurată prin PNRR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Al doilea Lot (Trifeşti – Gherăeşti) al Autostrăzii Bacău-Paşcani (secţiune din A7) are câştigător desemnat! Cu o lungime de 19 km, contractul are o valoare de 1,27 miliarde de lei (fără TVA)”, spune ministrul pe Facebook. El precizează că Lotul 2 a fost adjudecat de acelaşi constructor român care a fost declarat ieri câştigătorul Lotului 1 (Săuceşti-Trifeşti) al acestei secţiuni de autostradă.

”Lucrările trebuie să se finalizeze în 30 de luni şi includ: construcţia a 14 poduri şi pasaje, construcţia unui viaduct cu lungimea de 525 metri”.

”Semnarea contractului finanţat prin PNRR este posibilă în 10 zile, dacă nu vor fi depuse contestaţii”, mai scrie ministrul. CNAIR precizează că, după finalizarea procesului de evaluare a ofertelor, pentru Lotul 2, Trifeşti (judeţul Neamţ) - Gherăeşti (judeţul Neamţ) din autostrada Bacău - Paşcani, parte a A7 (Autostrada Moldovei),

CNAIR a comunicat rezultatul procedurii de atribuire. Ofertantul desemnat câştigător este Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL, cu preţul de 1.277.947.884,17 fără TVA.

Durata de execuţie a contractului este de 30 de luni, iar perioada de garanţie a lucrărilor este de 10 ani. Finanţarea acestor obiective este asigurată prin PNRR.

Lungimea acestui lot este de 18,99 km. Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii şi respectiv după soluţionarea contestaţilor/ plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire, mai spune CNAIR.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.