Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, afirmă că oriunde se înregistrează un procent redus al persoanelor imunizate faţă de infecţia provocată de virusul SARS-CoV-2 acest lucru reprezintă „o problemă” şi face apel la medicii de familie şi la autorităţile locale să se implice în campania de vaccinare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Aflată sâmbătă în judeţul Vaslui, unde participă la campania de vaccinare care are loc la centrul cultural din localitatea Rebricea, Ioana Mihăilă a declarat că procentul redus al persoanelor vaccinate anti-COVID-19 este „o problemă” oriunde, nu doar în zonele rurale în care oamenii se vaccinează în număr redus.
„Da, reprezintă o problemă oriunde avem un procent redus al persoanelor care vor să se imunizeze. Acesta este şi motivul pentru care  facem apel la autorităţile locale, la reprezentanţii Direcţiilor de Sănătate Publică şi la medicii de familie care sunt cei care pot să continue toate aceste acţiuni care duc la creşterea dorinţei, dar şi a succesului campaniei de vaccinare”, a afirmat Ioana Mihăilă sâmbătă, în Vaslui. 
Ioana Mihăilă precizează că participarea sa la campania de vaccinare în mediul rural „este din activităţile preferate” şi că acest lucru o „umple de energie” pentru săptămâna care urmează.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.