Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat că doreşte ca spitalele să îşi poată asigura o parte din resursele energetice şi doreşte să existe mai multe concepte în acest sens care să fie adaptabile pentru fiecare tip de spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Rafila a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că, dacă există programe pentru populaţie pentru asigurarea energiei, atunci şi unităţile medicale să poată beneficia de astfel de investiţii.  
 
“Vă spun în premieră, am iniţiat un proiect şi ne dorim să-l operaţionalizăm în cel mai scurt timp încât spitalele, nu ştiu dacă să devină dependente energetic, dar măcar să putem avea un concept sau mai multe concepte adaptabile fiecărui tip spital prin care ei să fie şi generatori şi energie, să poată să îşi asigure o parte din resursele energetice. Există soluţii în momentul de faţă, există programe pentru populaţie, trebuie şi spitalele să beneficieze de astfel de investiţii şi ne gândim ca într-un timp foarte scurt să venim cu propuneri concrete în acest sens”, a transmis ministrul Sănătăţii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.